Cătina cu vitamina C, imunitate, inimă, articulații
- Cătina conține un aport mare de vitamina C
- Susține sistemul imunitar și imunitatea
- Ingrediente esențiale pentru un organism revigorat: vitamina C, complex vitamine B, fier, sodiu, potasiu,
- Conține de două ori mai multă vitamina C decât măceșele și de 10 ori mai multă decât citricele
- Îmbunătățește circulația sângelui, susține sistemul cardiovascular
- Este un tonic natural, conferă vitalitate organismului și îl revigorează
- Reduce nivelul de colesterol, este un aliat de nădejde în cazul dietelor
- Are efect cicatrizant si regenerant în problemele pielii
- Se folosește deseori în tratarea arsurilor, eczemelor sau în cazul iritațiilor
- Ameliorează durerile articulare
- Suport pentru digestie și problemele aparatului digestiv
- Datorită efectului antioxidant puternic, se recomandă în dieta persoanelor care au probleme cu balonarea și constipația
- Cătina oferă corpului o mulțime de substanțe hrănitoare, care protejează celulele sistemului imunitar
- Efect antioxidant, emolient, citoprotector, imunostimultor, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant
- Conține o foarte mare cantitate de vitamina C, dar și vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P
- De asemenea: celuloză, betacaroten, minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu), uleiuri complexe
Cătină suport pentru imunitate, circulație, digestie și energie
Cătina este un arbust care poate creşte până la 5-6 metri înălțime. Ramurile prezintã numeroşi ţepi lungi, foarte ascuţiţi, iar frunzele sunt înguste, de culoare verde-argintiu.
Cătina se utilizează atât în industria alimentară, în silvicultură, în farmacie, dar și ca plantă ornamentală.
Fructele de cătină conțin de două ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai multă decât citricele. În fructele coapte, conținutul de vitamina C depășește 400–800 mg. la 100 g. suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fructul de cătină sunt A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), minerale și microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier și sodiu, uleiuri complexe etc.
- Vitamina C (acid ascorbic) contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, dinților, gingiilor și a pielii
- Contribuie la metabolismul energetic normal, funcționarea sistemului nervos și imunitar
- Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, reducerea oboselii și extenuării
- Rol benefic în viroze gripale, răceli, infecții respiratorii bacteriene, alergii, boli auto-imune
- Susține creșterea și dezvoltarea la copii și adolescenți, ajută la dezvoltarea optimă a oaselor
- Vitamina C este esențială pentru vene și artere, mușchi, cartilaje, tendoane și articulații, oase, dinți și piele
Administrare si precautii:
Administrare, precauții suc Cătină bio 100% pur Health Nutrition:
- Adulţi: 30 ml. pe zi
- Copii sub 16 ani: 15 ml. pe zi
- Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi
- Este de preferat să se bea sucul cu o jumătate de oră înainte de masă
- Pentru a obţine rezultate bune, sucul trebuie luat în mod regulat
- Conținut flacon: volum net 500 ml.
- Suc bio Cătină 100% pur Health Nutrition certificat BIO de Austria Bio Garantie GmbH, certificat nr. 4-01075-2019
- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, un mod de viață sănătos
- Consultați medicul inainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau dacă alăptați
- A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original
- A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici
- Îndrumare: a nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic
- Este recomandată administrarea suplimentelor pentru o perioadă de 3–6 luni
Ingrediente, compoziție Cătină suc bio 100% pur Health Nutrition
- Cătină (Hippophae rhamnoides L.) 100% pur
- cultură certificată organic
- Sucul pur din cătină este presata la rece